De leukste wooninspiratie in Zeeland en omstreken!
 

Advies bij bouwtekening

Het is een grote uitdaging om een huis te (ver)bouwen. Voor de één is het een droom die uitkomt, terwijl de ander het een lastige klus vindt. U moet immers met tientallen zaken rekening houden! Wanneer u een huis gaat (ver)bouwen is het zinvol om een derde persoon mee te laten kijken naar de tekeningen. Het kan zijn dat u blijft steken in een bepaalde indeling van het huis, terwijl er nog vele andere mogelijkheden zijn die misschien wel net zo goed of nog beter bij u woonwensen pakket aansluiten.

‘Voorkom ergernis achteraf’
Villa Viva bespreekt met u hoe u de ruimtes graag zou willen inrichten.
En wij denken mee over wat de beste indeling van het huis zou kunnen zijn. Vaak wordt dit onderdeel vergeten en dat is jammer! Een architect kan niet alles in zijn eentje overzien en weet doorgaans ook niet wat de bestaande inrichting en stijl van de mensen is terwijl hij een huis ontwerpt. Helaas kan dit achteraf veel ergernis en kosten opleveren doordat meubels niet goed passen in de nieuw gebouwde of verbouwde ruimtes. Een advies van Villa Viva kan dit leed voorkomen, waardoor uw huis ook werkelijk een droomhuis wordt!

Hoe gaat Villa Viva te werk?
In een gesprek gaan wij samen, uw wensen, eisen, leefsituatie (hierbij wordt vooral ook gekeken naar het gebruik van de ruimten) op papier zetten. Daarbij komt nog het in kaart brengen van de evt. bestaande of nieuwe meubelen en de sfeer die u wenst neer te zetten. Met een duidelijk overzicht van al deze gegevens kan er objectief gekeken worden naar de (ver)bouw tekening, hierbij wordt ook zeker gelet op de ligging van het huis ten opzichte van tuin en de stand van de zon i.v.m lichtinval.

Wanneer u nog geen tekening heeft laten maken...
Is het raadzaam om al deze informatie, uit te laten werken tot een duidelijk overzicht/verslag dat u aan kunt bieden aan een architect. Daarmee bespaart u veel tijd en ergernis en het resulteert doorgaans in het complete plaatje dat u al jaren in gedachten had.

Tarieven
Wij werken voor de advisering en realisatie op basis van uurtarief òf op offerte prijs. Graag komen wij vooraf vrijblijvend bij u langs, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Ons uurtarief is € 45,00 ex. BTW *

*Binnen een straal van 15 km rond Kapelle zijn reiskosten inclusief. Buiten deze straal zijn de kosten € 0,20 per kilometer.