De leukste wooninspiratie in Zeeland en omstreken!
 

Bedrijfsstyling

Beste ondernemers opgelet:

Wist u dat uw personeel veel beter presteert in een inspirerende en sfeervolle omgeving? Een eigentijdse en smaakvolle bedrijfsruimte prikkelt het creatieve brein van medewerkers. Mensen voelen zich gemotiveerd en gestimuleerd zodra ze zich op hun gemak voelen in hun werkomgeving. Een medewerker zal zijn lunch met meer smaak nuttigen in een comfortabele en sfeervolle kantine dan aan een tafel in een kille en onverzorgde ruimte. Maar niet alleen voor medewerkers is een prettige werkomgeving inspirerend. Het is ook waardevol om uw klanten off bijvoorbeeld patiënten te ontvangen in een ruimte die een aangename sfeer uitstraalt. Het interieur is immers een visitekaartje van uw bedrijf!

Kantine saai?
Welk type bedrijf u ook heeft (van kapperszaak en tandartspraktijk tot schoonheidssalon of makelaarskantoor), Villa Viva kan u helpen met het interieur. Dus is de bedrijfskantine sober en saai? Is uw ontvangstruimte weinig uitnodigend? Of is uw wachtruimte te kil? Dan begeleiden wij u graag om uw bedrijfsruimtes de juiste ambiance te geven. Of u nu een strakke, eigentijdse of juist een landelijke sfeer wilt realiseren, Villa Viva denkt graag met u mee.

Allerhande soorten bedrijfsruimtes
Bij het stylen van allerhande bedrijfsruimtes, kunt u denken aan:

1.     Entree

2.     Kantine

3.     Vergaderzaal

4.     Ontvangstruimte

5.     Kantoor

6.     Lounge ruimte

7.     Behandelkamer

8.     Wachtkamer

Hoe gaan we te werk?
In een gesprek proberen we te achterhalen welke sfeer u wilt uitstralen en wie er moeten werken wachten etc. Vervolgens maken we een plan wat met u besproken wordt. Voor elk budget is een stylingplan te maken. Graag kom ik vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking, aan de hand daarvan kunnen wij u een voorstel doen.

Tarieven
Wij werken voor de advisering en realisatie op basis van uurtarief òf op offerte prijs. Graag komen wij vooraf vrijblijvend bij u langs, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Ons uurtarief is € 45,00 ex. BTW *  

*Binnen een straal van 15 km rond Kapelle zijn reiskosten inclusief. Buiten deze straal zijn de kosten € 0,20 per kilometer.