De leukste wooninspiratie in Zeeland en omstreken!
 

Tevreden over Villa Viva? Laat het ons weten!

  

Tevreden over Villa Viva? Leuke aankoop gedaan? Of misschien toch nog een aandachtspuntje? Laat het ons hier of op onze Facebook pagina weten door een reactie achter te laten. Alvast bedankt!

Hier alvast een aantal reacties van tevreden klanten:

Tineke Labrujere:
'Ons zomerhuisje wordt beheerd door Diana van Villa Viva. Zij doe dit zeer nauwgezet, vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar.
Mede door haar  kunnen wij onze huurders zonder problemen van ons huisje gebruik laten maken.'

Jacqueline van Bavel:
'Hoi Diana, zoals je misschien wel hebt begrepen is het appartement definitief verkocht. Ik wil je erg bedanken voor je geweldige begeleiding en je begrip en medewerking. Veel succes, groetjes Jacqueline van Bavel.'

Marjandel Louws, haarverzorgingssalon Li-Ann:
'Begin November ben ik gebeld door jou. Je vertelde bezig te zijn met de start van je bedrijf Villa Viva met als activiteit interieur styling. Je aanbod was om het interieur van haarverzorgingssalon Li-Ann te restylen en vroeg of ik interesse had. Na een positief verlopen gesprek aan de slag. We zijn vol lof over het resultaat. We wensen jou, Diana heel veel succes met je bedrijf. Maar dat zal gezien je positieve instelling en werklust zeker slagen.'

Het klusteam van de Braillestraat:
'Villa viva kwam voor ons als geroepen,zelf wisten we ook wel dat enige verandering de verkoop zou bevorderen maar ja,wat en hoe pak je dat aan,kortom we wisten het niet tot Diana van Villa viva kwam kijken,zij zat boordevol ideeën en adviezen,hiermee zijn we direct aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn,een woning zo mooi en gezellig,ja in zo’n huis wil iedereen wel wonen, geweldig. Diana,namens ons allen bedankt en wij wensen jouw véél succes met Villa Viva.'

Adjan Sterkenburg:
'Allereerst bedankt voor je inzet; want die is top! Daarbij ben je enthousiast, overtuigend en heb je een goede en snelle communicatie. De restyling van de Braillestraat is, voor zover ik dat van de fotos kan beoordelen, goed gedaan: lichte kleuren, op elkaar afgestemde meubels en accessoires. Kortom: je bent een voor klanten enthousiaste en overtuigende restyler met oog voor sfeer en kleur, voor ons ben je prettig en benaderbaar.'


'

Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op deze pagina. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

 

Meningen van onze klanten

Mieke Mieke Maljaars
16-04-21 08:46:13
Wij waren al een tijdje aan het nadenken hoe we ons huis aan het water zouden kunnen restylen en kwamen via via in contact met Diana. Er werd een afspraak gemaakt en het klikte meteen. Twee weken later presenteerde je ons je plan 'Stijlvol met een vleugje chique'. Wij zijn daar direct mee aan de slag gegaan. Het is een hele klus, maar we zijn heel blij met de manier waarop je ons hiermee hebt geholpen. ' Dank je wel Diana en we houden contact!
Ina & Mart
26-05-20 22:10:06
Diana heeft ons enorm geholpen om met relatief kleine ingrepen en investeringen van een tamelijk saai huis een sfeervolle vakantiewoning te maken. Wij zagen niet hoe we het moesten veranderen, maar Diana kwam met erg leuke ideeën. Het resultaat is fantastisch. We werden gaandeweg het klussen zelf steeds enthousiaster, zijn uiteindelijk super trots op het eindresultaat, en de eerste gasten zijn vol lof. Diana dank je wel voor je inspiratie en prettige samenwerking!
Ride for the Roses, editie Goes 2019
12-02-20 16:56:43
Wat waren we blij met de inzet van Diana voor ons evenement! We stuurden haar op pad met 2 opdrachten: creëer voor ons een festival-achtige sfeer op een kaal en saai terrein én doe dat ajb met weinig budget (ivm het zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF). In beiden is ze geheel geslaagd. Op een hele creatieve wijze heeft ze ons evenemententerrein omgebouwd tot een heus Ride-festival terrein waar onze deelnemers vooraf en na afloop gezellig konden samen komen. Ze heeft een luisterend hoor, doet wat de klant vraagt en meer :-). Het was ontzettend fijn om dit organisatieonderdeel te kunnen uitbesteden zonder ons zorgen te hoeven maken over het resultaat. Dank je wel!
Nicole F
05-02-20 21:22:26
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van villa viva zeeland. Diana heeft een gedeelte van onze woning ingericht, onze woning staat te koop, Diana heeft laten zien op een zeer sjieke en industriële manier hoe je de ruimte kunt gebruiken en indelen. Complimenten!
Debra Van Dijk Makelaardij
13-06-19 20:09:19
Wij ervaren als makelaar een heldere en duidelijke communicatie met Villa Viva en ook onze relaties hebben een feedback gegeven: Diana is eerlijk/ direct maar vooral ook vriendelijk.
Opmerking:
Bedankt Debra!
Fanny Hofman
09-06-17 09:12:37
Al geruime tijd was ik op zoek naar een vintage stoel die perfect op onze loggia zou passen. Helemaal in style van de andere meubels. Diana wist precies de juiste stoel te vinden! Knap hoor. We zijn er nog elke dag heel blij mee. Veel succes met de opening van jullie woonwinkel in Kwadamme. En we gaan snel iets moois bestellen in de webshop.
Opmerking:
Veel plezier ermee Fanny!
Albert Verweij
02-06-17 10:00:38
Diana van Villa Viva heeft voor ons meegekeken met de indeling van ons nieuwe huis. Met name het advies over de plaats en de opstelling van de keuken was voor ons een eye-opener. Het advies bij de bouwtekening was zijn geld meer dan waard!
Opmerking:
Bedankt voor uw positieve review! Het genoegen was geheel wederzijds. Met vriendelijke groet, Diana - Villa Viva
Tonen: 5  10