De leukste wooninspiratie in Zeeland en omstreken!
 

Villa Viva in het kort

Villa Viva is ontstaan vanuit de passie om leefruimtes met creativiteit in te richten tot fijne plekken om te wonen, werken én leven. Villa Viva adviseert u in het creëren van een totaalgevoel voor die plek waar u zich thuis kunt voelen. We helpen en adviseren u in het maken van keuzes bij de indeling van de ruimte, de meubels, kleuren, verlichting en accessoires die bij ú passen. Ons assortiment bestaat uit elementen die hierin bijdragen. Daarbij adviseren en inspireren we u graag op een veelzijdige manier.

VILLA VIVA VERANDERT

Veel van onze websitebezoekers mochten we het afgelopen jaar verwelkomen in onze karakteristieke winkel aan de Johan Frisostraat in Kwadendamme of tijdens de Shopping Night afgelopen December. Wij willen u hartelijk bedanken voor dit overweldigende enthousiasme.

Tegelijkertijd is de vraag naar onze andere diensten zoals interieurstyling en bedrijfsstyling enorm toegenomen en dat blijkt (samen met onze zoektocht door Zuidwest-Nederland naar mooie, vintage woonartikelen) lastig te combineren met 3 of 4 dagen aanwezig zijn in een winkel. Daarom hebben we besloten dat we de winkel af gaan stoten. De winkel is dan ook per 1 juni 2018 gesloten.

Uiteraard willen we u graag blijven verrassen met de mooiste, leukste, gekste en fijnste woonartikelen. Zoals u al eerder van ons gewend was bieden we die op Facebook, maar later dit jaar ook via onze eigen webshop op deze website.

Tegelijkertijd komen we ook naar u toe voor interieuradvies, interieurstyling, etaleren en bijvoorbeeld feest- of bedrijfsstyling.
Zo kunt u dus blijven genieten van ons bijzondere productaanbod, maar dan gewoon bij u thuis!

Interieurstyling

Wie droomt er niet van een plek waar het altijd gezellig thuiskomen is? Het is fijn als je na een dag werken thuis komt op een plek waar je je prettig voelt. Je huis moet voelen als een warme deken om je heen: even tijd voor een kop koffie, neerploffen op de bank of bijkletsen in een sfeervolle woonkeuken.

Verkoopstyling

Bij verkoopstyling worden te koop staande huizen professioneel gerestyled. Met een relatief laag bedrag wordt het huis geneutraliseerd, opgefrist en ruimtelijker gemaakt. Het doel is om het huis zo snel en goed mogelijk te verkopen! En Villa Viva kan u daarbij helpen.

Bouwadvies

Het is een grote uitdaging om een huis te (ver)bouwen. Voor de één is het een droom die uitkomt, terwijl de ander het een lastige klus vindt. U moet immers met tientallen zaken rekening houden! Wanneer u een huis gaat (ver)bouwen is het zinvol om een derde persoon mee te laten kijken naar de tekeningen. 

 

 


Wooninspiratie

Tijdens ons werk komen wij steeds nieuwe ideeën, trends en tips tegen die we graag met u delen. Elke week plaatsen we wooninspiratie op onze Facebook pagina en ook zijn er met enige regelmaat leuke Facebook win- en weggeefacties.

Like onze facebookpagina zodat u op de hoogte blijft van al het nieuws uit de interieurwereld!

 Villa Viva Zeeland
Oude Bosstraat 1
4421 AN Kapelle
Tel. + 31 6 24 35 66 57
info@villavivazeeland.nl
www.villavivazeeland.nl

KvK nummer 68734646
BTW nummer NL857568577B01
Rekeningnummer NL61 RABO 0301 9601 51