De leukste wooninspiratie in Zeeland en omstreken!
 

Interieurstyling

Wie droomt er niet van een plek waar het altijd gezellig thuiskomen is? Het is fijn als je na een dag werken thuis komt op een plek waar je je prettig voelt. Je huis moet voelen als een warme deken om je heen: even tijd voor een kop koffie, neerploffen op de bank of bijkletsen in een sfeervolle woonkeuken.


‘Ons huis mist sfeer’

Wij merken dat het mensen niet altijd lukt om de sfeer neer te zetten die ze graag zouden willen. Veel mensen weten wat ze leuk vinden qua interieur, maar het lukt hen niet om die stijl daadwerkelijk te realiseren. Of mensen zijn verhuisd en de meubels passen niet meer in de nieuwe woonomgeving. Veel gehoorde reacties daarbij zijn:

1.     Ik mis iets…

2.     Ik krijg het huis niet in die bepaalde stijl…

3.     Het is ongezellig…

4.     De inrichting klopt niet…

5.     Het is een ratjetoe…

Kortom: Het lukt niet om dat behaaglijke thuisgevoel te realiseren!

Wat kan Villa Viva voor u betekenen?
Na een bezoek aan de woning/werkruimte, bespreken wij in grove lijnen met u wat wij met uw budget, eisen en wensen pakket evt. kunnen realiseren. Als u hiermee akkoord gaat, kunnen wij aan de slag. Vervolgens bespreken we alle mogelijkheden om uw woondroom te realiseren. Dit kan uiteenlopen van een beknopt advies van de woonkamer tot een totale metamorfose van het hele huis. Daarbij geeft u aan wat u wilt. Wij kunnen ons advies aanpassen aan elk budget en aan elke stijl (modern, landelijk, klassiek etc).

Ook kunnen we u een kleur- en/of meubeladvies geven. Daarbij is het naar wens ook mogelijk dat u de gewenste meubels en accessoires bij Villa Viva aanschaft. Maar uiteraard hebben wij voor u ook hele leuke adressen waar u zelf op zoek kunt gaan naar meubels en accessoires. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van nieuwe en gebruikte spullen. Wij willen u daarbij graag begeleiden om gebruikte en nieuwe meubels & accessoires prettig samen te laten smelten. Daarbij is ons uitgangspunt dat er voor ieder budget een geweldig interieur te realiseren is.

Tarieven
Wij werken voor de advisering en realisatie op basis van uurtarief òf op offerte prijs. Graag komen wij vooraf vrijblijvend bij u langs, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Ons uurtarief is € 45,00 ex. BTW *

*Binnen een straal van 15 km rond Kapelle zijn reiskosten inclusief. Buiten deze straal zijn de kosten € 0,20 per kilometer.