De leukste wooninspiratie in Zeeland en omstreken!
 

Verkoopstyling

Bij verkoopstyling worden te koop staande huizen professioneel gerestyled. Met een relatief laag bedrag wordt het huis geneutraliseerd, opgefrist en ruimtelijker gemaakt. Het doel is om het huis zo snel en goed mogelijk te verkopen! En Villa Viva kan u daarbij helpen.

Waarom verkoopstyling
Voor het merendeel van de potentiële kopers is het heel lastig om door de inrichting van de huidige bewoners ‘heen’ te kijken. Het lukt hen daardoor niet om het huis objectief te beoordelen. Ze raken bijvoorbeeld afgeleid door de grote eikenhouten meubels, de volle boekenkasten of de kleur van de muren.

Door die ‘ruis’ zien potentiële kopers vaak niet welke mogelijkheden het huis hen kan bieden. Ze haken af waardoor de koopwoning onnodig lang te koop staat. Ervaring heeft geleerd dat het uitgeven van enkele honderden euro’s aan restylen veel meer effect heeft dan het verlagen van de verkoopprijs met duizenden euro’s. De juiste verkoopstyling heeft dus een groot (kostenbesparend) effect.

Voor wie?
- Bent u van plan uw huis te verkopen? 
- Staat het huis al langer te koop?
- Zit u met dubbele woonlasten?
- Heeft u nog maar nauwelijks kijkers gehad?
- Heeft u wél kijkers gehad maar geen bod?
Schakel dan Villa Viva in...

Kortom:
Heeft u zorgen over de verkoop van uw huis, vertrouw dan op Villa Viva.
Samen zetten we er onze schouders onder. Wij kunnen u helpen om het huis een frisse en aantrekkelijke sfeer te geven, waardoor het zichzelf verkoopt. Overigens is de kans op verkoop het grootst in de eerste maand dat uw woonhuis te koop staat. In dat opzicht kan het zinvol zijn om ons al in te schakelen vóór u het huis te koop zet. De foto’s die bij de makelaar terecht komen, zijn daarbij heel belangrijk. Ze moeten er uitnodigend uitzien zodat de potentiële koper denkt: ‘Leuk huis! Dat wil ik in het echt zien!’.

Wat kan ik voor u doen?
Het doel is om de potentiële koper in één oogopslag een goed gevoel te geven over de woning. U heeft immers nooit een tweede kans voor een eerste indruk! In een gesprek bespreken wij met u diverse mogelijkheden om het woonhuis te verfrissen en neutraliseren. Het doel is om de woning ruimtelijk te maken met zo min mogelijk kosten. Daarom is verkoopstyling is voor elk budget mogelijk. De adviezen die wij geven zijn overigens geen punten van kritiek, wij willen u juist helpen om een spoedige verkoop tot stand te brengen.

Tarieven
Wij werken voor de advisering en realisatie op basis van uurtarief òf op offerte prijs. Graag komen wij vooraf vrijblijvend bij u langs, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Ons uurtarief is € 45,00 ex. BTW * 

*Binnen een straal van 15 km rond Kapelle zijn reiskosten inclusief. Buiten deze straal zijn de kosten € 0,20 per kilometer.  

Verhuur inrichting tbv verkoopstyling
Tevens verhuurt Villa Viva complete inrichtingen voor woningen die te koop staan. Per woning is de inrichting verschillend. In sommige woningen staat nog meubilair wat goed bruikbaar is. In dat geval zorgt Villa Viva voor een juiste aanvulling. In andere gevallen staat een huis leeg en kunnen we een complete inrichting verzorgen. Voor beide gevallen gelden zeer vriendelijke tarieven. Aan de hand van een woning bezoek wordt een lijst met toe te voegen meubelen met daarbij behorende accessoires opgemaakt.

Voorbeeld #1 interieurstyling, situatie voor de styling:

interieurstyling-voor1
interieurstyling-voor2
interieurstyling-voor3
interieurstyling-voor4
interieurstyling-voor5
interieurstyling-voor6Voorbeeld #1 interieurstyling, situatie na de styling:

interieurstyling-na1
interieurstyling-na2
interieurstyling-na3
interieurstyling-na4
interieurstyling-na5
interieurstyling-na6